Wednesday, 13 February 2013

Tudung Chiffon 3 layer murah

sesiapa yag ingin memulakan bisnes tudung secara kecil-kecilan boleh sertai kami untuk sama2 menjana pendapatan. pelbagai pilihan tudung & design yg disediakan.

 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday, 29 July 2012

~:: CoAcH PoPPy HaNdbAg ~ High gred Quality ( ori look like) ::~

HANDBAG COACH POPPY 2 in 1 (Handbag + Purse)

kualiti yg terbaikkkkkkkk.......
setanding dengan yg original. material yg digunakan sgt berkualiti dan bermutu tinggi. Jahitan luar dan dalam yg sgt kemas.
Setiap design mempunyai 2 pilihan warna.....
pakej yg menarik 2 in 1.

Handbag + purse.... boleh juga dibeli secara berasingan.


HIGHLY RECOMANDED utk pembelian set......

PROMOSI RAMADHAN yg sgt menjimatkan........
NORMAL PRICE for handbag = RM 350 + purse = RM 70 = RM420.
DAPATKAN sekarang dengan nilai yang sangat berbaloi-baloi.....i
OFFER PRICE for handbag = RM230 only...

NAK LEBIH JIMAT ?????
Dapatkan set handbag + purse dengan hanya menambah RM30....

PEMBELIAAN SET PURSE + HANDBAG = RM260
 FREE POSTAGE utk seluruh MALAYSIA.....

stOK TeRhAd.... JaNGAN samPaI KeHabIsAn StOk.
for immediate reply.. feel free to sms 013 5188084




Set A1-pink
Set A2-gold



Set B1-pink
Set B2-Gold


Set C1-Pink
Set C2-gold

material dalaman yang digunakan..... satin yg berkualiti
seperti original.


JOM BERGAYA RAYA


 

Tuesday, 17 July 2012

~:: HANDBAG GUCC1 HIGH QUALITY GRED AAA ;;~

BERITA BAIK UTK GUCCI LOVER!!!!
Dapatkan sekarang set 3 in 1 yg cun melecun ni sempena SYAWAL yg bakal menjelma x lama lagi....

JOM BERGAYA - RAYA


PROMOSI HEBAT

DAPATKAN SEKARANG!!!!!!!!

SET 3 in 1
Handbag
purse
cosmetic @ coin purse

DENGAN HANYA RM260
FREE POSTAGE SELURUH M'SIA TERMASUK SABAH 7 S'WAK

SETIAP DESIGN MEMPUNYAI 8 WARNA.... PILIHAN YG PELBAGAI UTK TEMA RAYA ANDA










FEEL FREE TO CONTACT 013-5188084
BOOKING DAN ANSURAN DITERIMA 

Monday, 28 May 2012

PRADA SUMMER COLLECTION for Grab!!!!!

 
~ready stock~
 
sms for immediate reply
013-5188084
 
RM95/pcs.... FREE POSTAGE


Prada Summer Collection
Hobo bag 72729 -RED


                                           
Prada Summer Collection
Hobo bag 72729 -GREY


 
                                    
                                                  STYLE1                                                                               


                                              STYLE 2

Prada Summer Collection Large
Hobo bag 81405-RED

 


                                             STYLE 1 


                                            STYLE 2

Prada Summer Collection Large
Hobo bag 81405-YELLOW

 


Prada Summer Collection Large
Hobo bag 81405-BROWN



ALL SOLD OUT.... TQ

Monday, 21 May 2012

ReADY StOcK - High Gred Coach


Opening Sale !!!!!!
Ready Stock handbag COACH High Gred
Harga Pasaran semasa RM350 - RM450


Price for Opening Sale.....

ONLY RM280!!

LIMITED STOCK

msg for immediate reply.



KOD : COACH 9926 - BROWN

KOD : COACH 9862 - GREY



KOD : COACH 9964 - COFFEE





Thursday, 10 May 2012

~Tempahan danTempahan~


 Salam mesra wat semua pengunjung blog yg setia dan dikasihi.....

1st of all, I nak ucap bebanyak la TERIMA KASIH wat teman-teman dan pengunjung-pengunjung setiablogni. Dah lama sgt la, tuan empunya blog ni xberbloging..... bkan nak menyepi bukan nak menghilang, tetapi kekangan masa dan keadaan yang tidak mengizinkan. Dengan pertambahan kerja-kerja opis dan juga keadaan diri yang berbadan 2 ini,tidak mengizinkan ros untuk aktif di alam maya.

2ndly... nak MOHON MAAF banyak-banyak kepada yang menghantar email untuk tempahan. xsempat nak reply semua email. ros reply ikut kemampuan jer. Dalam tempoh "PENYEPIAN" ini xbermakna kedai ditutup.... kedai masih berjalan seperti biasa. cuma brg-2 tidak berupdate.

ni antara tempahan-tempahan rakan-rakan semua. Alhamdulillah musim alahan dah berlalu... cuma perut dah makin memboyot.... asyik xlarat jer.

SALAM SAYANG BUAT SEMUA..... MMMMUUUAAAAAHHHHH!!!!








Thursday, 24 November 2011

Digital Al-Quran Read Pen







Lari sikit dari kebiasaan.... terkeluar dari english-henglish.

ros ader stok Al-quran digital with read pen.
sgt sesuai digunakan untuk seisi keluarga baik kita (suami + isteri) mahupun ank2.

AL-QURAN READ PEN ialah pen yang BOLEH MEMBACA AL-QURAN (boleh rujuk pd youtube tu utk lbh jls). Apabila read pen ini disentuh pada mana-mana Ayat Al-Quran atau pada mana-mana Surah, maka pen tersebut akan membacanya.
Ayat-ayat Al-Quran dibaca oleh beberapa orang Qari terkenal dari Masjidil Haram seperti ;

Sheikh Saad Al-Ghamidy
Sheikh Misyari Rashid
Sheikh Abdul Rahman As Sudais
Sheikh Abdul Al-Matrud
Dan lain-lain

Pen Al Quran ini sangat sesuai untuk mereka yang................
Baru mempelajari Al Quran
Ingin memperelokkan bacaan AL Quran
Tidak tahu membaca Al Quran tetapi suka mendengarnya
Ingin mempelajari terjemahan pra kata ayat suci Al Quran

antara lain Kegunaan Al–Quran Read Pen ini adalah.........
1. Meningkatkan mutu bacaan Al-Quran.
2. Menghafal Al-Quran.
3. Hantaran Perkahwinan
4. Cenderahati perpisahan
5. Sumbangan kepada Masjid/Madrasah
6. Sedekah / Zakat.(pemberian seorang anak kepada ibu bapa)

menarik bukan???

(Dapat menGaJar Anak Dgn Cara Yg muDah & CePat~diSamping MeMbeTulKan Bacaan Kita serta menambah Pahala)



kita juga dpt menarik minat ank2 untuk mempelajari iqra',doa harian dan juga belajar sembahyang. mode suara juga boleh ditukar kepada suara kanak2 yer...

Ciri-ciri read pen Quran

1. Sound lebih clear dan tiada suara berdesir
2. Quran tercetak Kelulusan KDN dan nama-nama penyemak
3. Fungsi pen boleh ditukar dengan menyentuh button di pen quran
4. Memory card boleh upgrade
6. Pen Quran menggunakan charger sepenuhnya.

Jom NikMati Pakej pengenalan yg murah ini...
harga jualan pasaran RM390-RM450.


Dapatkan sekarang dengan hanya rm300 (untuk set B@kotak)


RM320 (untuk set A@beg Kulit)




STOK TERHAD Untuk Harga Pengenalan!!! Sapa CePat Dia DapAT


Related Posts with Thumbnails